Atunci întrebarea este dacă o astfel de diversitate înseamnă

0
361

Micronutrienții sub formă de vitamine și minerale

Joacă un rol semnificativ în viața noastră cu toate acestea, cantitatea lor în dieta normală nu este adesea suficientă, din mai multe motive.

Micronutrienții sub formă de vitamine și minerale

Ivan Mach, CSC., președintele Alianței consilierilor nutriționali din Republica Cehă și unul dintre ambasadorii VITAR, a vorbit despre ei la seminarul pentru sănătate în prelegerea sa. El a menționat, de asemenea, activitățile lor benefice pentru organism și credințele cu privire la oportunitatea suplimentării cu suplimente alimentare. Cea mai importantă dintre prelegerile pe care vi le oferim acum pentru a primi tot ce este necesar, dieta noastră ar trebui să fie variată.

Dar ce înseamnă Această diversitate în practică adesea, de exemplu, cumpărăm alimente în fiecare secțiune a magazinului. Adică ceva din produse lactate, ceva din produse din carne, produse de panificație, fructe, legume și altele asemenea. Dar ceea ce este, de asemenea, foarte important este calitatea și compoziția acestor alimente.

în final, chiar și hrana de calitate, vitamine și minerale vanishingivan Mach_seminář pro zdraví_VITAR utilizarea rețetelor simplificate și a ingredientelor ieftine, desigur, afectează calitatea alimentelor. Complexitatea lor dispare, substanțele nutritive conținute pot să nu fie utilizabile în mod ideal. Și acest lucru se datorează nu numai producției, ci și altor practici industrial de fapt, valoarea biologică a alimentelor se schimbă, de asemenea, după cum și unde este cultivată, în ce perioadă și în ce mod este recoltată sau sacrificată, cât timp și dificil este de transportat, cum arată depozitarea.

Toate acestea interferează cu calitatea rezultată atât din punct de vedere al disponibilității,

Cât și al absorbabilității substanțelor importante, printre care se numără micronutrienții vitamine și minerale o altă capcană este prelucrarea și prelucrarea alimentelor.

Toate acestea interferează cu calitatea rezultată atât din punct de vedere al disponibilității,

Unele vitamine sunt solubile în apă, adică că atunci când sunt infuzate și fierte, apare pierderea lor. Acestea din urmă pot fi foarte dramatice, ca și în cazul tratamentului la temperaturi ridicate, deoarece chiar și acest lucru nu se potrivește cu unele vitamine și minerale. Toate acestea sunt semnate pe cantitatea rezultată de micronutrienți primită din dieta noastră obișnuită prin urmare, există suplimente alimentare care ajută la aportul de vitamine importante, minerale și alte substanțe importante vitaminele și mineralele ajută importanța micronutrienților pentru funcționarea organismului nostru este incontestabilă. Atunci când lipsesc vitamine sau minerale, boala poate izbucni.

De exemplu, lipsa de vitamina C provoacă scorbut, rahitismul apare din cauza lipsei de vitamina D și calciu și așa mai departe. Dacă substanțele lipsesc pentru perioade mai lungi și mai lungi de timp, atunci o anumită enzimă importantă începe de obicei să lipsească. Micronutrienții activează enzimele, participă la activitatea lor. În corpul nostru, pe scurt, totul este legat de tot prin urmare, ar trebui să fim interesați de ceea ce mâncăm, cum se schimbă acest aliment în timp și ce, dacă este cazul, trebuie completat. Pentru ca corpul nostru să funcționeze corect.

Fără vitamine și minerale nu este suficient de bun, dar și alți nutrienți sunt importanți accentul trebuie pus pe cea mai bună dietă posibilă și, în același timp, să fie conștient de limitele sale. Fie din punct de vedere al complexității și calității sale, fie din punct de vedere al ocupării timpului din fericire, dacă este necesar, poate fi suplimentat, pentru aceasta există suplimente alimentare.