Cauzele problemelor de putere

0
1922

Probleme de putere Disfuncția erectilă este incapacitatea de a avea o erecție plină sau de a păstra suficient pentru a tânji pentru a avea relații sexuale.

Studiile arată că aceste probleme afectează toate benzile de vârstă pentru bărbați. În timp ce disfuncția erectilă ocazională și pe termen scurt nu este un motiv de îngrijorare, trebuie să ne îngrijorăm când durează mult.

Pierderea condiției fizice odată cu vârsta

Majoritatea problemelor apar la bărbații seniori. Acestea sunt mai des asociate cu îmbătrânirea și producerea de testosteron din ce în ce mai puțin. Acesta este un fenomen natural. După vârsta de douăzeci și cinci de ani, cantitatea de testosteron produsă de organism scade sistematic.

Stil de viață nesănătos

Un abuz de stil de viață, o dietă proastă și lipsa exercițiilor fizice sunt cauzele problemelor de putere deja prezente la bărbați tineri. Acestea au un efect negativ asupra sistemului circulator, care are un impact direct asupra performanței sexuale.

De asemenea, pot duce la obezitate și astfel pot agrava problema. Atenție și la stimulente. S-a dovedit că fumatul zilnic al unui pachet de țigări crește riscul cu până la 75%! Chiar și abuzul de alcool și consumul de droguri (în special opiacee, marijuana și cocaină) sunt dăunătoare.

Probleme psihologice

Una dintre cauzele celor mai frecvente și, în același timp, cele mai subevaluate ale disfuncției erectile sunt problemele psihologice, adică așa-numiții factori psihogeni. În multe cazuri, ele ridică diverse preocupări. Partenerul se poate teme de a contracta boli venerice, eșec într-o situație de sarcină intimă și neplanificată.

Puterea poate fi, de asemenea, afectată negativ de situații relaționale negative, certuri frecvente sau pierderea atractivității partenerului sau partenerilor. Nu treceți subestimați și nici factorii legați de personalitate și de dezvoltarea acesteia. Acestea includ, dar nu se limitează la, experiențe sexuale rele, complexe de membri mici.

Diverse fobii sexuale, reducerea atractivității sale, preferințe speciale inconștiente sau neîndeplinite și chiar atitudini negative în ceea ce privește sexul cauzate de factori religioși. În cele din urmă, stresul pe termen lung legat de muncă sau circumstanțe personale, de exemplu, poate provoca probleme de erecție.

Boli organice

Multe probleme sexuale rezultă și din boli. În special, trebuie să fim atenți la bolile legate de sistemul circulator (cum ar fi arterioscleroza sau hipertensiunea) sau de hormonul sistemului (boli ale tiroidei, hiperprolactinemie, hipogonadism, boli suprarenale). Atenție la diabet, excesul de colesterol din sânge și sindroame metabolice.

Chiar și antecedentele de accident vascular cerebral, ficatul și rinichii insuficiente pot fi o problemă. Medicamentele luate împotriva hipertensiunii și pentru a favoriza circulația sângelui, hormonii, medicamentele metabolice și psihotrope au, de asemenea, o mare influență asupra vieții sexuale.

După cum puteți vedea, cauzele problemelor de putere sunt o gamă extrem de largă de probleme. Pentru a determina care dintre ele vă afectează pe dumneavoastră sau pe o persoană apropiată, este necesar să vă examinați stilul de viață și să consultați un medic.

Deoarece disfuncția erectilă ar trebui tratată?

Probleme de putere Problema erecției este tratată din greșeală ca un fenomen rușinos care ar trebui ascuns și nu trebuie menționat nimănui. Mulți bărbați suferă de o lipsă de erecție sau o erecție proastă de ani de zile, ceea ce face imposibilă o viață sexuală satisfăcătoare. Între timp, există multe modalități de a recupera performanța maximă. Merită să începeți cu diagnosticarea cauzelor.

Probleme de asamblare – unde sunt?

Cauzele disfuncției erectile pot fi găsite în stilul de viață, fizica sănătății sau în psihicul bărbaților. Aceste probleme nu sunt întotdeauna cauzate de trecerea timpului și de îmbătrânirea corpului. Se întâmplă și bărbaților tineri. Cele mai frecvente cauze sunt ….:

  • îmbătrânire,
  • boli (în special diabet, ateroscleroză, boli vasculare și cardiace),
  • utilizarea stimulentelor (alcool, țigări, cafea în exces),
  • fără mișcare,
  • că trăiesc sub stres excesiv,
  • tulburare neuronală,
  • dezechilibru hormonal,
  • Construcția defectă a elementului sau deteriorarea acestuia,
  • unele credințe asupra ta la fel, asupra corpului tău, propriile capacități sexuale,
  • medicamente pentru hipertensiune și antidepresive.

Cauzele disfuncției erectile pot fi multe. Adesea coexistă și se suprapun, creând un efect general. La bărbații tineri, disfuncția erectilă este adesea rezultatul unui stil de viață anormal și nesănătos, limitările mișcării, mult stres sau o dietă nu este sănătoasă. Puterea suferă și de neglijare și există incapacitatea de a vindeca bolile.

Deoarece disfuncția erectilă ar trebui tratată?

Tratamentul disfuncției erectile poate fi un element (sau, de asemenea, o consecință) tratamentul bolilor grave precum diabetul sau hipertensiunea. Cu toate acestea, dacă sunt cauzate de blocaje mentale sau stiluri de viață anormale, nu ar trebui să fie subestimate. Merită tratat disfuncția erectilă de ce:

  • Pe măsură ce îmbătrânești, ele devin mai profunde, iar inversarea schimbării devine cu adevărat dificilă,
  • duce la nemulțumire față de viața sexuală,
  • reduceți încrederea în ei înșiși și vă distrugeți sănătatea,
  • contribuind la problemele relației.

Există multe modalități de a restabili o erecție. Merită să le folosiți în loc să vă blocați într-un sentiment nedrept de rușine.

Disfuncție erectilă – Pe cine ar trebui să mă consult?

Problemele de erecție afectează foarte mulți oameni de toate vârstele. Pentru a exclude un substrat fiziologic, este recomandabil să consultați un urolog. Medicul va comanda examinări adecvate și va efectua un interviu profesional pentru a determina cauzele afecțiunilor. Uneori, cauzele disfuncției erectile nu pot fi găsite. În acest caz, este util să vizitați un terapeut sexual și să începeți o terapie individuală sau cuplu.

Ce ar trebui să fac pentru a preveni disfuncția erectilă?

Disfuncția erectilă poate fi, de asemenea, combătută eficient. Măsurile preventive de bază, adesea extrem de eficiente, includ:

  • schimbarea dietei (îmbogățirea cu fructe și legume),
  • introducerea unui trafic mai mare,
  • eliminarea produselor foarte procesate și a dulciurilor din dietă,
  • evitând stresul excesiv și odihna regulată,
  • Limitați-vă cafeaua, opriți fumatul și renunțați la fumat.

Aceasta este, de asemenea, valoarea de a face estimări regulate ale examenelor (teste de sânge și urină).