Cum să slăbești rapid în mod natural

0
921

Aflați cum să slăbiți rapid în mod natural cu o slăbire naturală fără dietă. Rezervați o consultație la Spazio SoloSalute, un studio specializat cu nutriție expertă.

Cum să slăbești fără dietă, rapid și natural?

este centrul specializat în slăbire naturală regizat de Simona Vignali, o nutriție expertă din Milano cu peste 25 de ani de experiență. Contactați-ne pentru a afla despre căile de slăbire holistică la specialistul nostru în studiu: puteți pierde în greutate rapid, atât de natural, și puteți mânca cu satisfacție și creșteți energia, sănătatea, forma fizică, fără renunțări sau exerciții intense.

Pentru a slăbi, a elimina celulita și a vă vedea în formă, există o regulă importantă pe care trebuie să o cunoașteți Iată-l: pentru a slăbi, nu este suficient să încercați să eliminați doar grăsimea superfluă, ci trebuie mai întâi să expulzați toxinele reziduale din organism.

Multe lipide celulare se vor lega de toxina reziduală, în special cu cele acumulate în intestin și ficat. Acesta este motivul pentru care trebuie să abordăm mai întâi problema purificării și imediat după pierderea în greutate și celulita.

Am constatat, din experiența mea, că hidroterapia colonului este cel mai eficient instrument. Poate că ați experimentat chiar și dumneavoastră că dietele tradiționale de multe ori nu funcționează și că rămâneți dezamăgit sau deziluzionat … dar există întotdeauna un motiv și acum sunteți ușor.  

Celulita? Combate cauzele reale cu hidroterapia colonului

Una dintre cauzele care duc la celulită, pete și îmbătrânire a pielii sunt toxinele și metaboliții reziduali care se vor acumula în piele. Aceste toxine provin în cea mai mare parte din intestin. Datorită hidroterapiei colonului puteți obține o purificare profundă, cu care veți scăpa de toxinele care stagnează în intestin. Prin eliminarea deșeurilor care blochează sistemul de purificare, puteți purifica și scurge pielea în mod natural, eliminând celulita și blocând reapariția acesteia.

Burtica se umflă elimină curățarea colonului

Când toxinele și impactul fecal se acumulează în intestine, a încetinit eliminarea alimentelor, până la subminarea funcțiilor intestinului în cazuri mai grave. Mâncarea care rămâne prea mult timp în colon, produce fermentație și gaze, provocând simptome precum abdomenul, aerul din stomac, flatulența, balonarea abdominală, tensiunea și durerea din stomac.

Găsește-ți stomacul plat

Odată cu colonul, hidroterapia poate fi purificată până la fund pe tot intestinul tractului, astfel încât burta dvs. va fi plată și netedă, dezumflată, ca cea pe care o doriți. Nu numai. Combinând mâncarea all’idrocolon mai bogată în fibre, fructe și legume proaspete crude, alimentație vegană inspirată și mâncare crudă, puteți păstra în timp beneficiile curățării colonului. Poți să slăbești treptat atât de natural, fără diete stricte, dar cu un stil natural de mâncare.

Hidrocolon, putere și linie

Dieta occidentală este bogată în carne, pește, ouă, lapte, alimente industriale. Acum este dovedit științific că componentele nedigestibile conținute în aceste alimente durează în medie 50 de ore pentru a trece prin intestin. Toate toxinele, grăsimea în exces, deșeurile metabolice care nu reușesc să fie eliminate, se acumulează în organism, provocând creșterea în greutate, umflături, greutate, celulită, ten oprit.

În conformitate cu hidrocolonul și nutriția naturală

Profitați de acțiunea combinată a tratamentului de hidroterapie a colonului și stilul alimentelor mai sănătos: purifică corpul, pierdeți-vă și faceți tot energia! Cu terapia hidro-colon va fi capabil să elimine toxinele și depurarti; veți experimenta ușurința, libertatea, energia ca niciodată. O adevărată reînnoire profundă. Eliminând deșeurile intestinale eliminați grăsimea depozitată și urmând un stil de mâncare personalizat, veți evita greșelile clasice de a vă face -da-.

Purificare naturală și scădere în greutate cu hidroterapie a colonului  

Nimic nu purifică ca apa – în interior și în exterior; pentru că această hidroterapie a colonului este atât de eficientă. Iată care sunt beneficiile pentru cei care doresc să slăbească dintr-un ciclu de ședințe de hidroterapie a colonului:

  • dezumflă vizibil burta
  • previne formarea gazelor intestinale
  • reactivează purificarea globală
  • combate retenția de celulită și apă
  • reactivează metabolismul
  • restabilește o digestie adecvată
  • reactivează asimilarea nutrienților
  • elimină grăsimea stocată împreună cu toxinele

Slăbiți-vă naturale de făcut? Nu multumesc ! A pierde în greutate într-un mod natural și adecvat, fără suferințe și fără deficiențe nutriționale, încredințat unui expert astfel încât rezultatele să fie sigure din punctul de vedere al liniei pe care o are sănătatea.

Contactați-mă acum, sunt Simona Vignali, cereți-mi o consultație personală în Milano, Treviso, Bologna și de la distanță prin chestionarul online. Dieta naturală este ideală pentru a pierde în greutate și a reveni la formă în cel mai scurt timp, slăbind pentru mai mult

Dieta naturală este un regim de slăbire care permite slăbirea permanentă.

Apelați și la Dieta naturală, născută în Statele Unite datorită muncii unor nutriționiști și experți care au studiat ani de zile dietele și stilurile de viață ale multor oameni. Rezultatul ? Potrivit oamenilor de știință, nu exista un regim alimentar potrivit pentru toți, în schimb, dieta este construită în conformitate cu cerințele și cu istoria clinicii fiecărui individ.

Scopul acestei diete este acela de a provoca o pierdere în greutate fiziologică, fără a impune stres organismului. Cum functioneazã ? În primul rând, este important să consultați un nutriționist, care va crea un plan alimentar ținând seama în special de sensibilitățile, problemele și preferințele alimentare.

Cu toate acestea, în linie generală, putem indica unele alimente care promovează slăbirea și sunt inserate frecvent în dietă la naturale. În primul rând alimentele bogate în fibre, care vor avea grijă de intestin, cel de-al doilea creier al nostru, favorizând regularitatea intestinului și mărind apărarea imună, datorită reproducerii bune a bacteriilor. Pentru a-i angaja, pariați pe un verde de frunze vegetale, pentru a se potrivi cu cerealele întregi, pentru a face plin de vitamine și săruri minerale.

Aduceți la masă și somonul și ouăle, pentru a lua proteine, „bune” și grăsimi Omega 3, dar mai ales vitamina D, o substanță care este bună pentru starea dumneavoastră de spirit și ajută la îmbunătățirea metabolismului nostru. Pentru gustări alegeți fructul uscat, care este sănătos, sărac în grăsimi și bun. Scopul migdalelor, alunelor și nucilor, dar și al semințelor de dovleac și semințe de chia, adăugate la salate și utilizate pentru aromarea oricărui fel de mâncare.

Pentru condimente ideal este uleiul de ulei de măsline extravirgin, perfect pentru arderea grăsimilor și asigurarea sănătății inimii. Dacă doriți să dați mai multă aromă fiecărui preparat, alegeți ardei iute, piper, diverse condimente și arome naturale. În cele din urmă, dieta cu forțe naturale de a bea cel puțin doi litri de apă pe zi, pentru a lua, dacă doriți, sub formă de ceaiuri și infuzii, perfectă pentru a dezumfla stomacul și a scurge lichidele în exces.